U bevindt zich hier in de catalogus: -> Matras + Lattenbodem

Voor een perfekte nachtrust is zowel de keuze van een lattenbodem als de keuze van een matras heel belangrijk.

De meest gangbare types van matrassen zijn de volgende:
- Binnenvering - Bonnellveren:
Bonnellveermatrassen zijn erg luchtdoorlatend en vochtregulerend. De Bonnellveren zijn afgedekt met hoogwaardig polyurethaanschuim. Geschikt voor zwaardere personen. Geschikt voor boxsprings en vlakke lattenbodems.
- Zakjesveren - pocketvering:
De unieke kern bestaande uit tonvormige veren, individueel in zakjes ingepakt, volgt perfect elke verandering van uw lichaam mee. De zakjesverenmatrassen bieden een gelijkmatige drukverdeling en een actieve ondersteuning van de wervelkolom. Ze zijn daartoe ingedeeld in multi-comfortzones volgens de ergonomische lichaamszones. De zakjesveren kunnen afgedekt worden met soepele comfortlagen in geperforeerde latex, hoogwaardig koudschuim of traagschuim (nasa schuim = visco = memory schuim).  Geschikt voor vaste, elektrische of verstelbare lattenbodems.
Nieuw is nu ook de visco cool of fresh gel. Deze houdt de temperatuur van uw matrasoppervlak comfortabel.
Eveneens nieuw is de Pulse-latex.  Dit biedt naast een temperatuurneutraal gedrag ook een optimale vochtregulering.  Vocht wordt geabsorbeerd en zeer snel afgevoerd wat garant staat voor een gezond microklimaat.

- Latex:
Latexmatrassen worden aangeboden in multi-comfortzones die ervoor zorgen dat zowel de uitstekende delen (schouders) en de zwaardere delen (buik/heup) evenredig worden ondersteund. De gelijkmatige open structuur (geperforeerde latex met ventilatiekanalen) zorgt voor een uitstekende ventilatie,vochtregulatie en warmte-isolatie. Latexmatrassen staan garant voor een langdurig, hoogwaardig ligcomfort. Geschikt voor vaste, verstelbare en elektrische lattenbodems.

- Polyether :
Het hoogwaardig polyurethaanschuim zorgt voor een heerlijk en aangenaam ligcomfort omdat het zich na jaren nog perfect aan uw lichaam aanpast. Budgetvriendelijke matrassen. Geschikt voor vaste lattenbodems
- Koudschuim:
Is een type polyurethaanschuim. Noemt eigenlijk High Resilience (HR) schuim, ofwel schuim met hoge veerkracht. Koudschuim of HR schuim heeft van nature een enigszins onregelmatige, open celstructuur waardoor het materiaal zeer goed ademt en goed vocht afvoert. Kuilvorming komt bij koudschuim niet voor. Het materiaal is zeer veerkrachtig, en biedt een hoog comfort gekoppeld aan een lange levensduur.

Wat betreft ons lattenbodem-gamma hebben wij lattenbodems die u een perfekte ondersteuning bieden bij om het even welke lichaamshouding. De lattenbodems zijn samengesteld uit meerdere lichtgebogen gelaagde veerlatten, al dan niet kantelbaar bevestigd in duurzame rubberen houders. Een instelbare bekkenzoneversteviging zorgt voor extra draagkracht. De lattenbodems zijn verkrijgbaar in vaste, verstelbare en elektrische uitvoering.

Ook voor hoofdkussens, dekbedden (donsdekens), matrashoezen en dekbedovertrekken (lakens) kan je bij ons terecht

TEWB EL2
Virgo
JRT Premium
logo_lbh1

Meubelen

PLU

CATALOGUS

Laatste update:
dinsdag 10 januari 2023

SOLDEN van 3 tot 31 januari
Uitzonderlijke acties op massief eiken collecties.